• Mirësevini në
  Qendrën e Edukimit dhe e Trajnimit
  EPICT Albania
 • International
  English
  Language
  Testing System
 • Kurse trajnimi të akredituar nga MASH
  për mësues dhe drejtues
  110 kredite gjithsej
  nr. regj. CA 008 / 27 mars 2012
 • Patenta dhe Çertifikata
  Ndërkombëtare
  EPICT, ECDL, IELTS

Trajnime gjuhe

- Anglisht
- Gjermanisht
- Italisht

Për të riitur edhe për fëmijet, në të gjitha nivelet!

Kurse kompjuterike

- EPICT
- ECDL
- Gjuhe programimi

Çertifikatat tona janë njohur në nivel Evropian!

Trajnime për mësuesët

- Diploma europiane pedagogjike per perdorimin e TIK ne mesimdhenie EPICT
- Program trajnimi per mesuesit e arsimit parashkollor dhe te ciklit te ulet
- Pedagogji speciale per trajtimin e nxenesve me shqetesime specifike
- Program trajnimi per drejtuesit e shkollave te arsimit parauniversitar
- Gjuha Angleze per mesuesit - “English for Teacher”

110 kredite gjithsej, të akredituar nga MASH!

Te reja

 E hene, 4 Maj 2015

Njoftojme kandidatet e dates 218 Prill2014 qe diten e marte, 5 Maj jane disponibel certifikatat e provimit te IELTS - gjuhes angleze prane qendres tone

E Marte , 9 Shtator  2014

Kane filluar regjistrimet per kurset e gjuhes angleze, italiane dhe gjermane  ne mjediset e Qendres Epict. Po keshtu vazhdojne regjistrimet per IELTS ne daten 1 Nentor 2014. Qendra organizon seanca te konsultimeve per studente dhe mesues ne  lende te ndryshme te TIK.

 

E enjte 7 Gusht

Ne daten 1 Shtator nisin kurset e gjuhes Angleze dhe Gjermane, Regjistrimet rinisin ne 25 gusht 2014. Per infromacione te metejshme drejtohuni te sekretaria jone.

 

 

E merkure, 6 Gusht

Vazhdojne regjistrimet per daten sesionin e 6 Shtator 2014 te provimit IELTS, Sistemi i regjistrimit mbyllet 14 dite para dates se zhvillimit. 22 gusht eshte afati i fundit  per regjistrime.  Ju lutem kontaktoni seketarine per cdo informacion shtese.

 

Korrik 2014

Qendra EPICT Vlore do te rinise kurset ne daten 1 Shtator 2014.  Vazhdojne regjistrimet vetem per daten e shtatorit per provimin e IELTS

E enjte 20 shkurt 2014

Kane filluar regjistrimet  per provimin e IELTS per date 15 mars 2014.

 

E marte 28 janar 2014

Thirrje per pjesemarrje ne Konferencen ICTEA III 2014 nen projektin Pitagora e cila do te zhvillohet ne Tirane ne Prill 2014. Per me teper vizito www.ictea.og.

partneret kryesore: Ministria e Edukimit, Ministria e Inovacionit, Auleda, Universiteti Pavaresia, Universiteti I Vlores, AKCE, British Council Albania, Etj

 

E enjte 2 Janar 2014

Kane filluar regjistrimet per provimin e IELTS organizuar nga British Council Albania per daten 15 Shkurt 2014 ne qytetin e Vlores. Kandidatet e interesuar mund te marrin informacion prane zyrave tona ne Tirane  ne adresen pas hotel Tirana, Galeria, kati i dyte dhe Vlore, Prane hotel Martinit, Pallati i Biosit, kati i dyte.

Ne 15 janar fillojne kurset e pergatitjes per kandidatet  e IELTS.

E premte 27 Dhjetor 2013

Jane gati per t'u dorezuar rezultatet e Provimit IELTS per sesionin e provimit 7 Dhjetor 2013. Kandidatet mund te terheqin prane zyrave tona rezultatet me raportet perkatese.

 

E merkure 25  Dhjetor 2013

EPICT Albania uron:

Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin E Ri 2014! 

E premte - 27.09.2013

British Council Albania ne bashkepunim me  kompanine The HeadHunter   organizoi ne mejdiset e Hotel Rogner Tirane celjen e fushates te startimit te APTIS si nje mundesi e re perfeksioni profesional te gjuhes angleze. Ceremonia u asistua nga Zoti Ambasador i Mbreterise se Bashkuar ne Shqiperi, Shkelqesia e tij Mr. Nicholas Cannon, Mr. Nick Kendall nga British council Balcans, Zoti Elton Ilirjani Administrator i The Headhunter, Zoti Erion Veliaj, Minister i Rinise dhe Kujdesit social si dhe drejtore e British Council Albania Znj. Aida Berxholli. Aptis u prezantua nga folesit si nje mundesi tjeter per profesioninstet ne Shqiperi per te certifikuar njohjen e gjuhes angleze ne menyre te plote sipas institucionit ku ata operojne me nje diversitet metodash dhe platforma testimi qe i vjen ne ndihme kandidatit ne te gjitha drejtimet. 

Te pranishem ishte edhe z/ministre e arsimit Z. Nora Malaj. nga EPICT Albania ishte e ftuar Administrator i kompanise, Z. Eva Cipi

 

E hene - 23.09.2013

Ministria e Inovacionit Zj. Milena Harito, ne bashkepunim me AITA dhe Protik organizon ne 23 Shtator ne ora 10.00 nje takim me aktoret kryesore nga sektori i TIK, ku e ftuar eshte edhe perfaqesuesi i EPICT ALbania , Dr.Eva Cipi mes anetareve te tjere te AITA-s. Ky eshte fillimi i nje dialogu dhe procesi konsultimi me Qevrine dhe me shoqaten e TIK ku do te shpaloset vizioni i qevereise per TIK si dhe do te parashtrohen kerkesat dhe problematikat e kompanive qe operojne ne fushen e IT. 

E hene - 16.09.2013

Se shpejti nis implementimi i projektit "English for Fun"  prane departamentit te gjuhes angleze ne Qendren e edukimit EPICT Albania.  Projekti synon te pajise me njohuri te perditesuara dhe praktike mbi perdorimin e anglishtes tek femijet e grupmoshave te ndryshme duke perdorur metodiken e lojes dhe argetimit ne nxenien jo vetem te gjuhes se huaj por edhe edukimit europian. Regjistrimet kane filluar. Per me shume informacion drejtohuni prane sekretarise.

E shtune - 14.09.2013

Eshte ne proces publikimi numri i dyte i revistes nderkombetare "Education, ICT and Knowledge Society" me artikujt shkencore me te mire te perzgjedhur nga punimet e paraqitura ne Konferencen ICTEA 2- 2013 ne 1dhe 2 Korrik 2013. Revista me nje bord shkencor me personalitete te botes se shkences publikohet ne gjuhen angleze me ISSN 2304-5442

 E hene - 2.09.2013

Fillon viti i ri akademik. Nisin regjistrimet ne kurset e gjuhes angleze, italiane dhe gjermane. Gjithashtu do te nisin edhe regjistrimet edhe per kurset e teknologjise se informacionit dhe komunikimit. Studentet dhe nxenesit do te gjejne metoda didaktike bashkekohore europiane si dhe baze logjistike moderne. 

 

Login